ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Α) ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε όλα τα μαιευτήρια ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΩΡΕΑΝ

Β) ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ diapercakes στην Αθήνα κόστος αποστολής 5€ και στην υπόλοιπη Ελλάδα κόστος αποστολής 10€

Γ) ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ για προϊόντα (ρούχα, άλλα προιόντα) άνω των 60€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ (δε συμπεριλαμβάνονται οι τούρτες από πάνες diapercakes, baby gift boxes, kids gift buckets)

1. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται ως τις 20:00 μμ και αφορούν νεογέννητα μπορούν να παραδοθούν την επόμενη ημέρα. Αφορά την Αθήνα
2. Την Κυριακή και τις αργίες δεχόμαστε παραγγελίες για να παραδοθούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα.
3. Την Κυριακή και τις αργίες γίνονται παραδόσεις παραγγελιών μόνο σε μαιευτήρια κατόπιν συννενόησης και με επιβάρυνση 5€.

Παρατήρηση : Ο χρόνος παράδοσης των συνθέσεων μπορεί να ποικίλει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, που δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, πιθανότατα λόγω όγκου εργασίας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email, SMS, ή τηλέφωνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 693-73 22 003 & 210-82 20 771

ή και στο mail : sales@diapercakes.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή στο σπίτι σας, την εργασία σας, ή όπου παραλάβετε την παραγγελία σας, μέσω τραπέζης EUROBANK, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικώς, στα 210-82 20 771 & 693 73 22 003 (Δευτέρα – Κυριακή 9.00-21.00)

Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω e-mail στο sales@diapercakes.gr

Σημαντικό να μην ξεχάσετε να μας γράψετε το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ένα τηλέφωνο, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.